Ανάλυση σύστασης σώματος

Η  Soul diet   χρησιμοποιεί εξελιγμένα εργαλεία μέτρησης και ανάλυσης σύστασης σώματος ώστε να παρέχει στους πελάτες τις τα καλύτερες συμβουλές.Είναι μια διαδικασία μέσω της οποίας μπορούμε να αξιολογήσουμε την εσωτερική εικόνα του οργανισμού, συλλέγοντας πληροφορίες για τα συστατικά που τον συνθέτουν.
Το σώμα μας, με απλά λόγια αποτελείτε από την άλιπη σωματική μάζα και το λιπώδη ιστό, αυτά τα δύο μαζί συνιστούν το συνολικό βάρος του σώματος.
Η άλιπη μάζα συμπεριλαμβάνει τα οστά, τους μύες, το νερό, τους συνδετικούς και οργανικούς ιστούς. Το σωματικό λίπος χωρίζεται σε δομικό και το αποθηκευτικό λίπος. Στο δομικό λίπος περιλαμβάνεται το λίπος των οργάνων και ιστών (νεύρα, πνεύμονες, συκώτι, εγκέφαλος, και μαστικοί αδένες). Το αποθηκευτικό λίπος βρίσκεται κυρίως στον λιπώδη ιστό.
Με ποιό τρόπο γίνεται η ανάλυση σύστασης σώματος ; 

Η ανάλυση σύσταση σώματος είναι μια γρήγορη και απλή διαδικασία. Για να υποβληθεί ένα άτομο σε αυτή τη μέτρηση θα πρέπει:

  •  4 ώρες πριν την μέτρησης να είναι νηστικός, να μην έχει πιεί καφέ νερό ή άλλο υγρό ρόφημα.

  •  8 ώρες πριν τη μέτρηση να μην έχει πιεί αλκοόλ.

  •  12 ώρες πριν τη μέτρηση να μην έχει ασκηθεί.

  •  Οι γυναίκες να μην έχουν περίοδο κατά τη μέρα που θα πραγματοποιηθεί η ανάλυση.

Τα εργαλεία μας 

Aναλυτής σύστασης σώματος

Παροχή τμηματικών δεδομένων για την παχυσαρκία.Ο οιδηματικός δείκτης δείχνει την ισορροπία υγρών στο σώμα βοηθώντας στην διάγνωση διαφόρων ασθενειών που συνδέονται με την παχυσαρκία, όπως οξεία παχυσαρκία, παχυσαρκία συνοδευόμενη από μυϊκή απώλεια, γηριατρική παχυσαρκία, παιδική παχυσαρκία και παχυσαρκία λοχείας. Το διπλό τμηματικό μυϊκό γράφημα μας αναλύει τη φυσική κατάσταση για κάθε τμήμα του σώματος.

Δερματοπτυχόμετρο

Ιδανικό για συχνή μέτρηση του σωματικού λίπους και σωστή παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης. 

Ζυγαριά για βάρος και ύψος 
Προσφέρει ακριβής μέτρηση του σωματικού βάρους και ύψους σε ένα μόνο βήμα και μηχανισμούς κλειδώματος της μπάρας μέτρησης.

Ηλεκτρονικό Πιεσόμετρο Μπράτσου

Ένδειξη για πίεση είναι εκτός των φυσιολογικών ορίων, ακανόνιστων παλμών καρδιάς (αρρυθμία)

Ανίχνευση κίνησης σώματος κατά τη διάρκεια της μέτρησης