Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Καλώς ήρθατε στη Souldiet!

Ονομάζομαι Ευαγγελία Ντεμίρη και είμαι η ιδρύτρια και κινητήριος  δύναμη της ομάδας Souldiet. Ο στόχος της ομάδας Souldiet είναι να σας κάνουμε να νιώσετε εκπληκτικά διαμέσου τόσο της διατροφής όσο και ενός τρόπου σκέψης και ζωής. Στο ταξίδι που θα ξεκινήσουμε μαζί θα σας ενθαρρύνουμε να απελευθερώσετε τη δύναμή σας, να διευρύνετε τους ορίζοντες και τα όρια σας  και να  αποκτήσετε υγεία και ευεξία!

Αυτό  που μας ενέπνευσε και συνεχίζει να μας ωθεί είναι η περηφάνια που νιώθουμε βλέποντας τα μέλη μας- ή όπως  τους ονομάζουμε «την οικογένεια Souldiet»- να εντάσσονται επιτυχημένα και ενεργά  σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Η Souldiet δεν είναι απλά ένα πρόγραμμα διατροφής. Είναι μια σύγχρονη και φρέσκια οπτική της διατροφής και του υγιεινού τρόπου ζωής με σκοπό να σας εμπνεύσει και να σας βοηθήσει να γίνεται ο καλύτερός σας εαυτός- όχι μόνο σωματικά αλλά και διανοητικά. Η διατροφή ναι μεν αποτελεί μια απαραίτητη και δυνατή βάση, δεν είναι όμως ο μόνος παράγοντας που επηρεάζει την υγεία και ευεξία μας.

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στο πώς να μάθεις να ακούς το σώμα σου και να του προσφέρεις τα πιο θρεπτικά τρόφιμα που μπορείς και ταυτόχρονα πώς να βελτιώσεις τις πτυχές της ζωής σου που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Το πάθος  και η αγάπη για τη δουλειά  μας εκφράζονται και στο χώρο εργασίας μας. Εκεί λοιπόν περιμένουμε να σας υποδεχθούμε! Στο φωτεινό και φιλόξενο χώρο μας θα σας υποδεχθούμε θα απολαύσετε ένα ρόφημα από τα δικά μας βότανα, θα δείτε και θα μάθετε για απαραίτητα σε κάθε κουζίνα superfoods.

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται στο χώρο μας και ξεκινούν με τη διατροφική αγωγή που περιλαμβάνει τόσο τις συνταγές όσο και το  τρόπο μαγειρέματος του φαγητού. Στη συνέχεια γίνεται το τεστ λιπομέτρησης In Body 720, το οποίο ανιχνεύει όλη τη σύσταση του σώματος. Τέλος, αφού λάβουμε υπόψη μου τα αποτελέσματα που προκύψουν, δημιουργούμε το δικό σας προσωπικό, εξατομικευμένο πρόγραμμα.  Σε αυτό που εστιάζουμε στη Souldiet στις συνεδρίες μας, είναι στο να σας ακούμε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνεται η δυνατότητα  να παντρέψουμε με επιτυχία  τις γνώσεις μας με τις διατροφικές σας ανάγκες και να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα ανταποκρινόμενο στις ανάγκες και στις προτιμήσεις σας.

Ο καθένας από εμάς είναι εκπληκτικός, μοναδικός και ιδιαίτερος με διαφορετικούς στόχους επιθυμίες και ανάγκες. Όλοι μας όμως αξίζουμε να τρεφόμαστε σωστά, να νιώθουμε υγιείς και ευτυχισμένοι! Σε αυτό θα σας βοηθήσω τόσο εγώ όσο και η συνεργάτης μας, κλινική διαιτολόγος/διατροφολόγος και καθηγήτρια φυσικής αγωγής, Φέννια Μπόρα.

Στη Souldiet σας προσφέρουμε την υποστήριξη, τη βοήθεια και τις γνώσεις ώστε να μπορέστε να πετύχετε τους στόχους σας, να νιώσετε εκπληκτικά και να αγαπήσετε τον εαυτό σας!

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Οι ιστορίες σας αποτελούν πηγή έμπνευσης για εμάς, για αυτό σας ενθαρρύνω να τις μοιραστείτε μαζί μας! Προσπαθούμε να απαντάμε στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το συντομότερο δυνατόν, αλλά παραλαμβάνουμε αρκετά, γι 'αυτό παρακαλούμε να συμβουλεύεστε το Blog για απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email προκειμένου να κλείσετε το ραντεβού σας.
Τα ραντεβού πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννοήσεως

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Τηλέφωνο:  2109640850

Emai: info@souldiet.gr

 

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle