

Υλικά:
· 50 γρ. μπέικον γαλοπούλας
· 4 μικρά αυγά
· 2 μεγάλες χούφτες πράσινα φυλλώδη λαχανικά χοντροκομμένα
· 1 ματσάκι σέλινο, ψιλοκομμένο
Για το dressing:
· 2 κ.σ. ελαιόλαδο
· 1 κ.σ. ξύδι
· 1/2 κ.σ. μουστάρδα Ντιζόν
Εκτέλεση:
· Ζέστανε νερό σε μια κατσαρόλα και όταν κάνει τις μικρές φυσαλίδες μείωσε τη θερμοκρασία και ρίξε λίγο ξύδι.
· Με μια κουτάλα “στροβίλισε” γρήγορα το νερό.
· Σπάσε τα αυγά σε ένα μπολ και ρίξε τα ένα ένα μέσα στην κατσαρόλα.
· Άφησέ τα να βράσουν για 3 λεπτά.
· Είναι έτοιμα.
· Ψήσε το μπέικον σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και έπειτα ψιλόκοψέ το.
· Ανακάτεψε όλα τα υλικά για το dressing.
· Μοίρασε όλα τα υλικά σε 4 πιάτα.