

Συστατικά
· 4 φιλέτα μπακαλιάρου (χωρίς πέτσα)
· 1κ.σ. ελαιόλαδο
· 350g ντοματίνια (για το σερβίρισμα)
· Αλάτι/Πιπέρι
Για τη σάλτσα:
· 2 σκελίδες χοντροκομμένο σκόρδο
· 200g ρόκα· 1κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο
· 2κ.σ. ελαιόλαδο
· 3-4κ.σ. νερό
· Αλάτι/Πιπέρι
Εκτέλεση
· Προθερμάνετε το φούρνο στους 190˚C.
· Τοποθετήστε κάθε κομμάτι μπακαλιάρου πάνω σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτου και ραντίστε με λίγο ελαιόλαδο.· Αλατοπιπερώστε και κλείστε σφιχτά το πακέτο.
· Αφήστε το ψάρι να ψηθεί για 15-20 λεπτά.
Για τη σάλτσα:
· Τοποθετήστε το σκόρδο, το ξίδι και το ελειόλαδο στο μπλέντερ και χτυπήστε τα.
· Προσθέστε αλάτι και πιπέρι και συνεχίστεμέχρι να γίουν ένας λείος πολτός.
· Προσθέστε όσο νερό χρειάζεται για να μην είναι πολύ σφικτό.
· Σερβίρετε τον μπακαλιάρο με τη σάλτσα ρόκας και τα ντοματίνια.